06 23 kattints kattints

Táplálék-kiegészítők, étrendkiegészítők, gyógynövény-kivonatok, illóolajok a Natura gyógyszertárban, Budaörsön

HU EN

Táplálék-kiegészítők, étrendkiegészítők, gyógynövény-kivonatok, illóolajok

Az egészséges, változatos táplálkozás testünk-lelkünk egészségének alapvető feltétele, amelyet kiegészíthetsz budaörsi gyógyszertárunkban kapható étrendkiegészítőinkkel és táplálékkiegészítőinkkel, valamint gyógynövény kivonatainkkal!

 

Miért van szükségünk étrendkiegészítőkre és táplálékkiegészítőkre? 

A megfelelő nyomelemek, ásványianyagok és vitaminok bevitelét a megfelelő étrend felépítésével és következetes fenntartásával is biztosíthatjuk, azonban napjaink rohanó világában erre nem minden esetben van lehetőségünk. A magas tápanyagértékkel rendelkező élelmiszerek fogyasztása bár rendkívül fontos egészségünk szempontjából, sajnos csak keveseknek van ideje ezt következetesen tartani is. 

 

A napi akár 5-6-szori étkezés, a szervezetünknek szükséges tápanyagbevitel átgondolt és következetes bevitele sokunk életébe nem fér bele maximálisan.  A különböző étrendkiegészítő és táplálékkiegészítő készítmények ebben segítenek számunkra: egyszerűen, tudatosan egészíthetjük ki vele táplálkozásunkat egészségünk érdekében.

 

Az étrendkiegészítő, táplálékkiegészítő készítmények népszerűsége

Az élelmiszerek csoportjába tartozó étrendkiegészítő- és táplálékkiegészítő készítmények egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a fenti problémák fokozódásával. Népszerűségük kulcsa éppen egyszerűségükben rejlik: ezek a készítmények koncentrált formában tartalmazzák a szervezetünk számára fontos tápanyagokat, ráadásul jól adagolható formában (kapszula, tabletta, vagy folyadék formájában), előre kiszámolt mennyiségeket tartalmaznak a fontos alapanyagokból, így akár egy táskában is magaddal viheted őket, és segítségükkel minden nap gondoskodhatsz a megfelelő beviteli arányról. 

 

Gyógynövénykivonatok az étrendkiegészítők között: természetesen az egészségért!

 

Az emberek évezredek óta ismerik a különböző gyógynövények szervezetre gyakorolt jótékony hatását, és előszeretettel is használják. A modern világban azonban ez a szokás is megváltozott: a különböző gyógynövények beszerzése, feldolgozása és tárolása ma már nem olyan egyszerű, így egy új, népszerű termékcsoport jelent meg a patikák polcain: a gyógynövénykivonatok. 

 

Gyógyszertárunkban Budaörsön is hiszünk a természet erejében! Éppen ezért kínálatunkban a klasszikus étrendkiegészítők és táplálékkiegészítők mellett gyógynövénykivonataink is elérhetőek. Ezek a gyógynövénykivonatok természetes formában tartalmazzák a növények értékes hatóanyagait, amelyekkel megannyi egészségügyi probléma megelőzése és kezelése is lehetővé válik számunkra. 
 

Kapcsolat

Hagyjon üzenetet!
  Jelenleg nem vagyunk elérhetőek. Hagyjon üzenetet!