06 23 kattints kattints

Gyógyszertár Budaörs: szolgáltatásaink

HU EN

Gyógyszertári szolgáltatások budaörsi patikánkban

Tisztában vagyunk vele, hogy egy gyógyszertár és az abban dolgozó gyógyszerészek, szakasszisztensek feladata nem csupán a termékek eladása. A betegek sok esetben számos kérdéssel, kétellyel fordulnak hozzánk, amelyet minden alkalommal a lehető legnagyobb odafigyeléssel és szaktudással kezelünk! Fedezd fel gyógyszertári szolgáltatásainkat, amelyek elérhetően budaörsi patikánkban!

 

Gyógyszertári szolgáltatások – gyógyszerészeti szaktanácsadás Budaörsön

Vendégeink számára a kiszolgálás során lehetőséget biztosítunk kérdéseik feltevésére, és segítjük őket abban, hogy a számukra leginkább megfelelő készítménnyel és hasznos tanácsokkal távozhassanak budaörsi patikánkból. 

 

Tudjuk azonban azt is, hogy bizonyos esetekben a vásárlás néhány perce nem elég minden kérdés feltevésére. Hitvallásunk, hogy minden vevőnk számára a lehető legteljesebb szolgáltatást nyújtsuk, ezért gyógyszertári szolgáltatásaink keretén belül előzetesen egyeztett időpontban gyógyszerészeti szaktanácsadást is vállalunk! 

 

Gyógyszertári szolgáltatások: magisztrális készítmények egyedi igényekre szabva

Budaörsi patikánk üzemeltetése során annak érdekében, hogy gyógyszertári szolgáltatásaink is minden igényt kielégítsenek, két gyógyszerészünk és szakasszisztensünk a lehető legmagasabb szakmai tudással felvértezve várja kedves betegeinket. Ennek a szaktudásnak köszönhetően budaörsi gyógyszertárunkban rövid határidővel készítjük el az ügyfeleink által kért gyógyszertári készítményeket, receptre felírt vagy vény nélkül kapható magisztrális készítményeket! 

 

Gyógyszertári szolgáltatások: dermokozmetikai tanácsadás budaörsi patikánkban

A gyógyszertári minőségű készítmények nem csak az egészségápolásban, de a szépségápolásban is fontos szerepet játszanak – amely sokszor összefügg egymással. Budaörsi gyógyszertárunk készletében széles választékban találsz dermokozmetikumokat is, amelyek átlátásban kollégáink dermokozmetikai tanácsadás keretében szívesen segítenek.

 

A dermokozmetikai tanácsadás során a megfelelő szakmai tudással ellátott kolléga segít beazonosít a problémát, megismerteti a beteggel a megoldást nyújtó készítményeket és azt, hogy milyen szempontokat érdemes figyelembe venni azok vásárlása során. Gyógyszertárunk kollégái ingyenes beszélgetés során segítenek kiválasztani a problémádra legjobb megoldást nyújtó dermokozmetikai terméket! 

 

Gyógyszertári szolgáltatások széles termékpalettával

Budaörsi patikánk üzemeltetésekor az egyik legfontosabb szempontunk az ügyfélbarát kiszolgálás mellett az, hogy a lehető legnagyobb választékkal várjuk kedves betegeinket. A gyógyszertár polcaink a vényköteles és vény nélkül kapható gyógyszerek mellett gyógyszertári segédeszközöket, étrendkiegészítőket, gyógynövényteákat és -készítményeket, baba- és otthonápolási cikkeket, dermokozmetikumokat, és külsőleg alkalmazandó állatgyógyászati készítményeket is találsz.

Kérdése van?
  Jelenleg épp online vagyunk!