06 23 kattints kattints

Gyógyszertári termékek, gyógyszerek és gyógyhatású készítmények a Natura patikában, Budaörsön

HU EN

Termékeink

Köszöntünk a Natura Gyógyszertár Budaörs (régi Riedl patika Budaörs) weboldalán!

Gyógyszertárunkban nem csak a szakmai újdonságokkal tartunk lépést, de vevőbarát hozzáállásunknak megfelelően a modern kor technikai fejlődésével is azért, hogy könnyebben, gyorsabban és rugalmasabban szolgálhassunk ki. Ennek kertén belül online patikánkban lehetőséged van népszerű termékeink között tájékozódni, olvasgatni – hogy könnyebb legyen a választás! 

 

Online patika – budaörsi patikánk honlapján

Gyógyszertárunk megújult weboldalán mostantól a leggyakrabban keresett vény nélkül kapható gyógyszerek és gyógyhatású készítmények legfontosabb csoportjairól is tájékozódhatsz. Termékkategóriáink bemutatásával szeretnénk segíteni a vásárlásod, de természetesen ha Neked úgy kényelmesebb, szeretettel várunk patikánkban is! Kollégáink készséggel állnak rendelkezésedre bármilyen kérés, kérdés esetén.

 

Akciós Szimpatika termékek

Az online világ terjedésével egyre nagyobb igény jelentkezik arra, hogy a gyógyszertári készítményekhez, gyógyszerekhez és gyógyhatású szerekhez is hozzáférjenek kedves vendégeink online patika formájában, akár megrendeléssel, kiszállítással. Ezen törekvés keretén belül a Natura Gyógyszertár Budaörs is csatlakozott a népszerű Szimpatika webtérhez, ahol online patika formájában rendszeresen változó akciókkal, kedvezményes áru termékekkel, vény nélkül kapható gyógyszerekkel és gyógyhatású készítményekkel várunk

 

Online patika kínálatunk 

Gyógyszertárunkban Budaörsön rendkívül széles választékkal várjuk kedves vendégeinket, népszerű termékcsoportjainkról pedig már online patikánkban, weboldalunkon is tájékozódhatsz. Természetesen az online patikában felsorolt készítmények és gyógyszer-, gyógyhatású készítmény kategóriák csupán töredékét képezik teljes kínálatunknak, amelyről kollégáink tájékoztatnak készséggel kérésedre!


És hogy milyen kínálattal várunk? Fedezd fel a legnépszerűbb termékcsoportokat, gyógyszereket és gyógyhatású készítményeket, amelyeket beszerezhetsz a régi Riedl Patikában, a Natura Patika Budaörs épületében!

 

Dermokozmetikumok, hajápolás – online patika az egészséges és szép bőrért, hajért

Bőrünk és hajunk ápolása, védelme nem csak a szépségünket érintő kérdés, de egészségünkre is kihatással van (és fordítva)! Éppen ezért budaörsi patikánkban széles választékkal várunk a legnépszerűbb dermokozmetikumokkal, amelyek gyógyszertári minőségű, magas tisztaságú és szigorúan tesztelt készítményként segítenek szépséged és egészséged megőrzésében, visszaállításában.

 

Gyógynövényes teák, gyógyteák – online patika a természetes gyógymódok nagyköveteként

Hiszünk a természet erejében! A gyógynövények alkalmazása nagy múltra tekint vissza az emberiség történelme során, és a mai napig rendkívül népszerű. Az orvosi ellátást nem igénylő panaszok enyhítésére, vagy az orvos által felírt gyógyszerek mellé kiegészítő gyógyhatású készítményként gyógynövényteáink mindenki számára segítséget nyújthatnak a gyógyulásban. 

 

Táplálék-kiegészítők, étrendkiegészítők és gyógynövény kivonatok online patikánkban

Az egészséges és kiegyensúlyozott táplálkozás egészségünk megőrzésének alapvető feltétele, azonban napjaink rohanó világában nem feltétlen van mindig időnk erre elegendő figyelmet fordítani. Budaörsi patikánkban éppen ezért széles választékban kínálunk táplálék-kiegészítő, étrendkiegészítő készítményeket, amelyekkel gyerekjáték a megfelelő arányú táplálékbevitel! 

 

Szájápolás, szájápoló készítmények és szájszárazság elleni készítmények online patikánkban

Szájunk egészségének megőrzése fontos feladatunk, a szájápolást pedig már egészen kisbaba korban érdemes elkezdeni. Budaörsi patikánk kínálatában rendkívül széles választékot tartunk a szájápolási szerekből, szájszárazság elleni készítményekből, amelyek a segítségedre lesznek ebben. 

 

Gyógyászati segédeszközök online patikánkban

Nem csak gyógyszereket és gyógyhatású készítményeket tartunk budaörsi gyógyszertárunkban, de a gyógyulási folyamatot segítő, vagy az otthonápolást egyszerűbbé tevő termékek is megtalálhatóak kínálatunkban. 

 

COVID- és egyéb gyorstesztek online patikánkban

A gyógyulás első lépése a probléma felfedezése! A diagnosztikában háziorvosod segíthet, azonban számtalan esetben kínálhat gyors és jó megoldást egy-egy gyorsteszt alkalmazása, amely segít a megfelelő gyógyszerezés kiválasztásában is. 

 

Védőfelszerelések, szájmaszkok és fertőtlenítő szerek online patikánkban

Nincs jobb védekezés a megelőzésnél, szokták mondani – és ez fokozottan igaz az egészséget érintő kérdésekre is. Ennek megfelelően budaörsi patikánk kínálatában széles választékban találsz védőfelszereléseket, szájmaszkokat és fertőtlenítő szereket is.

 

Baba-mama termékek online patikánkban

Egészségünk megőrzése már babakorban kezdődik! Édesanyaként biztosan Te is tudod, milyen fontos a megfelelő ápolás, a megfelelő készítmények használata kisbabád komfortérzetének javításáért, egészségének megőrzéséért vagy visszaállításáért. Patikánk kínálatában éppen ezért baba-mama termékekkel is várunk!

 

Immunrendszer támogatás, vitaminok online patikánkban

Immunrendszerünk felel egészségünkért, a betegségek, vírusok és bacilusok leküzdéséért, ezért a róla való gondoskodás alapvető fontosságú. Az immunrendszer támogatására nem csak étrendkiegészítő készítményeinket, de vitamin kínálatunkat is ajánljuk!

Hagyjon üzenetet!
  Jelenleg nem vagyunk elérhetőek. Hagyjon üzenetet!