06 23 kattints kattints

Védőfelszerelések, szájmaszkok budaörsi patikánk kínálatában

HU EN

Védőfelszerelések, szájmaszkok

Egészségügyi védőfelszerelések, szájmaszkok vásárlás budaörsi patikánkban

2020 eleje óta sok minden változott a világban, amit talán nem is kell tovább firtatnunk… Az egyik ilyen szembetűnő változás, hogy ma már induláskor nem csak a telefon és a pénztárca, kulcs jelenlétét ellenőrizzük táskánkban, de a szájmaszk meglétét is. Ráadásul ezeket a szájmaszkokat rendszeresen és sűrűn érdemes cserélni – és bár ma már nem csak egyszer használatos, úgynevezett “műtéti” szájmaszkokkal találkozunk de többször használatos, textil maszkokat is használunk, ezekből is érdemes többet magunknál tartani, és fokozottan ügyelni azok tisztaságára. 

 

A szájmaszkok történetét talán nem is kell bemutatnunk. A járvány kezdetekor a felvásárlási látnak köszönhetően a szájmaszkok rettentő gyorsan hiánycikké váltak, fontosságuk felértékelődött. Budaörsi patikánkban széles választékban kínálunk szájmaszkokat – az orvosi, műtéti maszkoktól a kreatív textilmaszkokon át a különböző tanúsítvánnyal rendelkező maszkokig! 

 

Orvosi műtéti maszkok, egyszer használatos szájmaszkok

A szájmaszkok között a legelterjedtebb és egyik legnépszerűbb termékcsoport az úgynevezett orvosi, vagy műtéti szájmaszkok csoportja. Ezek az egyszerű, egyszer használatos maszkok elérhető áron kaphatóak ma már szinte minden üzletben, és megfelelnek a hatályos járványügyi intézkedéseknek. 

Nagyon fontos megjegyezni, hogy ezek a maszkok egyszer használatosak – azaz mosni, fertőtleníteni nem lehet őket, és többszöri hordásuk sem javaslott! 

 

Textil szájmaszkok

A covid járvány megjelenésével, és az egészségügyi maszkok hiánycikké alakulásával egyidőben kezdtek el terjedni a különböző fazonban és színben kapható textil szájmaszkok. Ezek, bár egészségügyi felhasználásra nem alkalmasak, hatékonyak a járvány elleni védekezésben, ezért szintén nagy népszerűségnek örvendenek. 

 

Ráadásul a textil szájmaszkoknak előnyeit is ismerjük az egyszer használatos egészségügyi maszkokhoz képest: ezek a szájmaszkok már moshatóak és (anyagtól függően) fertőtleníthetőek, így többször is viselhetjük őket.

 

Kétségtelen ugyan, hogy egy ilyen járvánnyal terhelt időszakban a megjelenésünknek nincs feltétlen jelentősége, azonban a szájmaszkok hordása olyannyira életünk részévé vált, hogy annak kiválasztásakor ma már a “divat” is szerepet játszhat. Budaörsi Patikánkban széles választékban kínálunk különböző fazonú és színű textil szájmaszkokat is azok számára, akik fontosnak tartják a többször használatos maszkok praktikumát és szeretnék kiválasztani a megjelenésükhöz passzoló darabot. 

 

További egészségügyi védőfelszerelések

Az egészségügyi védőfelszerelések között minden kétséget kizáróan a szájmaszkok a legkelendőbbek napjainkban, azonban ne feledkezzünk meg a többi, kategóriát képző védőfelszerelésről sem. 

 

Patikánkban széles választékban várunk különböző egészségügyi védőfelszerelésekkel, például gumikesztyűkkel is! 

Kapcsolat

Kérdése van?
  Jelenleg épp online vagyunk!