06 23 kattints kattints

Szájhigiéniai termékek, szájápoláshoz kapcsolódó készítmények budaörsi gyógyszertárunkban

HU EN

Szájhigiéniai termékek, szájápoláshoz kapcsolódó készítmények

Szájüregünk, fogaink és ínyünk egészsége felbecsülhetetlen érték, amelynek megőrzéséért nap mint nap tennünk kell – kisbaba kortól egészen időskorig. Budaörsi patikánkban széles választékban kínálunk szájhigiéniai termékeket, szájápoláshoz kapcsolódó készítményeket, szájvizeket, fogzásra való készítményeket, műfogsor rögzítésére és tisztítására szolgáló termékeket, fogkrémeket és cumikat egyaránt – azaz mindent, amihez a megfelelő szájhigiénia fenntartásához szükséged lehet. 

 

A szájhigiéniai termékek jelentősége, a szájápolás fontossága napjainkban

A megfelelő szájhigiéniai rutin elsajátításával és a minőségi szájhigiéniai termékek használatával fogaink és ínyünk egészségét akár egy életen át megőrizhetjük, amely nem csak esztétikai- és anyagi szempontból fontos. Fogaink felelősek ugyanis a bevitt ételek megrágásáért, amelynek nem megfelelő módja többféle egészségügyi problémához is vezethet – ezért kiemelten fontos a szájhigiéniára megfelelő odafigyelést biztosítani, amellett, hogy egy gyulladt fog vagy fogíny is számos szövődményt okozhat testünkben. A megelőzés pedig az egyik legfontosabb alapelv, ha szájhigiéniáról beszélünk!  

 

A napi szájhigiénés rutin mellett az sem mindegy azonban, hogy milyen szájhigiéniai termékeket használunk: a megfelelő hatóanyagokkal ellátott készítmények nagyban hozzájárulnak fogaink és ínyünk hosszú távú egészségéért. 

 

Szájhigiéniai termékek budaörsi gyógyszertárunkban

Ahogy azt már fentebb említettük, fogaink és ínyünk egészségére kisbaba kortól gyakorlatilag életünk végéig ügyelnünk kell, amelyhez a megfelelő készítményeket budaörsi patikánkban is megtalálhatod. Az alábbiakban a teljesség igénye nélkül mutatjuk be az általunk forgalmazott szájhigiénés készítményeket, fog- és ínyápoló termékeket.  

 

Szájszárazságra való készítmények, speciális szájhigiéniai termékek

A szájüreg szárazsága, a nyáltermelődés csökkenése sokféle okból kifolyólag kialakulhat, azonban semmiképp nem érdemes figyelmen kívül hagyni ezt a tünetet, hiszen akár fogaink romlásához is vezethet. A budaörsi patikánkban forgalmazott otthoni fogápolási készítmények egyik nagy csoportja éppen ezért a szájszárazságra megoldást nyújtó készítményeket takarja, amelyek között megtalálhatóak a világvezető márkák legjobbjai: Corsodyl, Paradontax, Lacalut, Corega, Blend-adent, Sensodyne, Listerine, Elmex és Meridol termékek is.

 

Cumik, fogzást segítő készítmények kisbabáknak

Kisbabád ínyének, fogainak ápolása fontos feladat anyaként, amelyben a különböző speciális termékcsoportok is segítségedre lehetnek. Patikánkban fogorvosok által ajánlott cumikat és a fogzás kellemetlenségét csökkentő készítményeket is találsz. 

 

Műfogsor rögzítésre és tisztításra alkalmas készítmények

Idősebb korban fogaink elvesztése után sem engedhetjük el a szájhigiénia kérdését: a műfogsor legalább olyan gondoskodást igényel ugyanis, mint saját fogsorunk! Budaörsi gyógyszertárunk kínálatában a műfogsor rögzítésére és tisztítására alkalmas készítményeket is megtalálod.

 

Szájvizek és fogkrémek

A fentebb már említett márkák hétköznapi felhasználásra kínált termékcsoportjai, a szájvizek és a fogkrémek is egyaránt megtalálhatóak patikánkban, Budaörsön. 

Kapcsolat

Kérdése van?
  Jelenleg épp online vagyunk!