06 23 kattints kattints

Gyógynövényes teák, gyógyteák budaörsi gyógyszertárunk kínálatában

HU EN

Gyógynövényes teák, gyógyteák

Hiszünk abban, hogy minden betegséget, egészségügyi panaszt az annak megfelelő gyógyszerrel vagy gyógyhatású készítménnyel szükséges kezelni. Bár vannak olyan esetek, amikor a gyógyszerek, az orvos által felírt vagy éppen vény nélkül kapható készítmények elkerülhetetlenek, olyan panaszok is bőven akadnak, amelyeket akár a természet erejével, gyógyteákkal, gyógynövényes teákkal is kezelhetünk – akár kiegészítésként, akár önmagában.

 

A természet erejének, a natúr gyógyhatású készítmények elkötelezett híveként budaörsi patikánkban széles választékban kínálunk gyógyteákat, gyógynövényes teákat egyaránt. 

 

Mire jók a gyógyteák, gyógynövényes teák?

A gyógyteák, gyógynövényes teák széleskörű felhasználása évezredes múltra tekint vissza, így számos tapasztalatunk van azok felhasználási módjáról is. Ezek a gyógyhatású készítmények mind a betegségek megelőzésében, az egészség fenntartásában, mind pedig a már kialakult panaszok kezelésében nagy segítségünkre lehetnek. 

 

Bizonyos esetekben a gyógyteák, gyógynövényes teák fogyasztása önmagában is segítenek a panaszok kialakulásának megelőzésében vagy azok megszűntetésében, de sokszor a már felírt gyógyszer mellé kiegészítőként alkalmazzuk. Amennyiben valamilyen gyógyszer mellé keresel megfelelő gyógyteát, annak alkalmazásáról minden esetben kérd ki kollégáink segítéségét! 

 

A gyógyteák, gyógynövényes teák népszerűségének titka

A természetes gyógymódok kutatása és alkalmazása egyidős az emberiséggel, így a gyógyteák alkalmazása is hatalmas múltra tekint vissza. Az is bizonyos azonban, hogy a gyógyteák az évek során sok szempontból átalakultak. A régi időkben a gyógynövényeket a megfelelő módon forrázták, és az így készült főzetet fogyasztották gyógyteaként, azonban a modern világban ez a technika már nem állja meg a helyét. A gyógynövények tárolása, az így készült főzetek ízvilága kevésbé népszerű, de szerencsére budaörsi patikánkban forgalmazott gyógyteáinkkal ezen kellemetlenségek nélkül élvezheted azok jótékony hatását, kellemes ízvilágát és könnyű elkészítési módját. 

 

Hiszen a modern korban a gyógyteák és gyógynövényes teák már ízletes, könnyen elkészíthető italokként jelennek meg a gyógyászatban! 

 

Hogyan fogyasszuk a gyógyteát a legjobb hatásfok érdekében? 

A gyógyszertárakban forgalmazott gyógyteák nagy része a gyógynövények szárított verzióját tartalmazza őrlemény vagy por formájában, amelyet forró vízzel öntünk fel. A gyógykészítmény leírásában érdemes ellenőrizni a javasolt pihentetési időt, amely a legtöbb esetben 10-20 perc, és amely idő letelte után már fogyaszthatjuk is kedvenc gyógyteánkat. 

 

A gyógyteákat minden esetben azon melegében fogyasszuk apró kortyonként! 

 

Budaörsi gyógyszertárunkban forgalmazott gyógyteák, gyógynövényes teák

Patikánkban hiszünk a természet gyógyító erejében, ezért kínálatunkban széles választékban találsz gyógyteákat, gyógynövényes teákat egyaránt. Az általunk forgalmazott termékek között a Györgytea teakeverékek, az Ukko teák, a Herbária teakészítményei és a Naturland teák is megtalálhatóak, így minden panaszra tudunk megfelelő készítményt ajánlani. 

Kapcsolat

Kérdése van?
  Jelenleg épp online vagyunk!