06 23 kattints kattints

Gyógyászati segédeszközök, otthonápolási eszközök a Natura gyógyszertárban, Budaörsön

HU EN

Gyógyászati segédeszközök

Sajnálatos módon bárkivel megeshet, hogy élete során átmeneti, vagy tartós egészségkárosodást szenved – akár baleset, akár megbetegedés kapcsán alakuljon is az ki. A rehabilitáció, vagy az életvitel megkönnyítésének céljából ilyen esetekben számtalan gyógyászati segédeszköz áll rendelkezésünkre, amellyel javítani tudjuk a beteg állapotát, vagy annak életminőségét. Budaörsi patikánkban fontosnak tartjuk, hogy minden betegünk könnyen és gyorsan beszerezhesse a mindennapokat megkönnyítő gyógyászati segédeszközt, amire szüksége van – ezért rendkívül nagy választékkal rendelkezünk ebből a termékcsoportból is.

 

De mik is pontosan a gyógyászati segédeszközök, és mire használjuk őket? 

Gyógyászati segédeszközök a tartós egészségkárosodást szenvedett beteg életvitelének megkönnyítéséhez, panaszainak enyhítéséhez

A legtöbb esetben gyógyászati segédeszköz vásárlására akkor van szükség, ha a családban tartósan beteg rokon él. Szeretteink életvitelének megkönnyítéséhez és panaszainak enyhítéséhez már rendkívül sokféle segédeszköz áll rendelkezésünkre, amelyek egyik közös jellemzője, hogy amennyiben a beteg arra képes, úgy azokat önállóan, szakápoló segítsége nélkül is tudja használni. 


Az otthoni ápolás megkönnyítésében ezek a gyógyászati segédeszközök rendkívül fontos szerepet töltenek be: ápolási, rehabilitációs és terápiás eszközöket is találsz kínálatunkban, amellyel megkönnyítheted a mindennapokat. 

 

Gyógyászati segédeszközök az átmeneti egészségkárosodást szenvedett beteg gyógyulásának elősegítéséhez, életvitelének megkönnyítéséhez

Lényegében a fentihez hasonló kategória, amikor egy átmeneti egészségkárosodást szenvedett beteget támogatunk a gyógyászati segédeszközök segítségével. Ilyenkor a segédeszköz nem csak az életvitel megkönnyítését, de a rehabilitációt, a gyógyulást is elősegítheti.

 

Gyógyászati segédeszközök egészségmegőrző céllal

A gyógyászati segédeszközök csoportját azonban nem csak a rászoruló betegek, fogyatékossággal élők használják – de bizonyos kategóriáját egészségmegőrzési céllal is alkalmazzuk. Népszerű és elterjedt eszközök például a sportolás közben használatos rögzítő termékek, amelyek tehermentesítik a testet, ezzel megelőzve az esetleges sérüléseket. 

 

Mit nevezünk gyógyászati segédeszköznek?

A gyógyászati segédeszközök termékcsoportba rendkívül sokféle termék tartozik felhasználási módtól és céltól függően. Ugyan úgy idetartoznak az ortopéd cipőbetétek mint a mankó, vagy éppen a szoba WC, a különböző hallást javító eszközök, mozgást segítő eszközök és a terápiás eszközök. 

 

Az általunk forgalmazott gyakran keresett gyógyászati segédeszközök:

- Tena betétek, bugyik és pelenkák

- Seni soft inkontinencia betétek

- Légzésterápiai eszközök

- Vérnyomásmérők

- Vércukormérők

- Ízületi rögzítők

- Otthonápolási eszközök

 

Amennyiben egy konkrét terméket keresel, keresd bizalommal kollégáinkat kapcsolat oldalunkon keresztül, akik készséggel állnak rendelkezésedre! Természetesen amennyiben csak tanácsra van szükséged, akkor is szeretettel várjuk megkeresésed és mindent megteszünk, hogy a legjobb gyógyászati segédeszközt találjuk meg számodra, vagy szeretted számára. 

Kapcsolat

Kérdése van?
  Jelenleg épp online vagyunk!