06 23 kattints kattints

Dermokozmetikumok, hajápolás budaörsi gyógyszertárunk kínálatában

HU EN

Dermokozmetikumok, hajápolás

Ahogy egészséged, úgy bőröd és hajad is a legjobbat érdemli! Budaörsi patikánkban éppen ezért széles választékban várunk dermkozmetikumokkal, dermokozmetikai termékekkel és hajápolási cikkekkel egyaránt. Fedezd fel a dermokozmetikumok jótékony hatását, és bízd bőröd, hajad egészségét gyógyszertári minőségű, nagy tisztaságú és többszörösen tesztelt termékeinkre!

 

Mik azok a dermokozmetikumok?

A dermokozmetikumok alatt az olyan szépségápolási (első sorban bőr- és hajápolásra alkalmas) termékeket értjük, amelyek gyógyszertári minőségben segítik elő szépséged megőrzését, bizonyos esetekben annak visszaállítását. 

 

De mit is jelent, hogy „gyógyszertári minőségben” a dermokozmetikumok esetében?

A gyógyszertári készítmények forgalmazását igen szigorú szabályok határozzák meg. A gyógyszertárakban polcokra kerülő készítmények – így a dermokozmetikumok is – minden esetben meg kell, hogy feleljenek ezeknek a szigorú körülményeknek, így biztos lehetsz abban hogy a gyógyszertárban vásárolt dermokozmetikum a lehető legjobbat tesz a bőrödnek, hajadnak. 

 

A gyógyszertári minőségű szépségápolási termékek, a dermokozmetikumok bőrgyógyászokkal, gyógyszerészekkel és szemész orvosokkal együtt kerülnek kifejlesztésre, és csak többszörös, szabvány-szerűen végzett tesztek után kerülhetnek a polcokra. Így biztosítható, hogy ezek a dermokozmetikumok a drogériás vagy egyéb bőrápolási termékeknél magasabb minőséget képviseljenek, és a gyógyszerészeti feltételrendszernek teljes mértékben megfeleljenek.

 

Magas hatékonyságú dermokozmetikumok budaörsi patikánkban

A dermokozmetikumok hatékonyságát a fentiek alapján minden esetben klinikai tesztekkel ellenőrzik, így biztos lehetsz benne, hogy budaörsi gyógyszertárunkban megvásárolt dermokozmetikai készítményed a lehető legmagasabb minőségben segíti problémád megoldását.

 

Dermokozmetikumok választása dermokozmetikai tanácsadás keretén belül

A dermokozmetikumok a fentiek alapján önmagukban is rendkívül hatékony készítmények, azonban a szépségápolásban éppúgy fontos a személyre szabottság, mint az egészségügyi kérdésekben. Éppen ezért budaörsi gyógyszertárunkban dermokozmetikai tanácsadást is vállalunk nyitva tartási időnkön belül díjmentes, amely tanácsadás során szakképzett kollégáink, gyógyszerészeink segítenek megtalálni a számodra leginkább megfelelő dermokozmetikumot annak érdekében, hogy az valóban segítsen megoldani a problémád.

 

Kiknek ajánljuk a dermokozmetikumok vásárlását? 

Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a dermokozmetikumok mindenki számára ajánlott termékek, kortól és nemtől függetlenül. Kisbabák számára éppúgy ajánljuk hipoallergén, kifejezetten a baba érzékeny bőrére kifejlesztett dermokozmetikumainkat, mint nők és férfiak számára a saját bőrproblémájuknak megfelelő készítményeket. 

 

A budaörsi gyógyszertárunkban kínált bőr- és hajápolási készítmények hipoallergén formulájuknak köszönhetően az érzékeny bőrű betegek számára is kiváló megoldást jelentenek.
 

 

Dermokozmetikumok budaörsi patikánkban

Budaörsi patikánkban a teljesség igénye nélkül az alábbi dermokozmetikumokat találhatod meg: 
-    La Roche-Posay dermokozmetikumok
-    Cerave dermokozmetikumok
-    Vichy dermokozmetikumok
-    Vichy Dercos hajápolási termékek
-    Uriage dermokozmetikumok
-    Bioderma dermokozmetikumok
-    Eucerin dermokozmetikumok
-    Babé gyermekkozmetikumok
-    Weleda natúrkozmetikumok 
 


 

Kapcsolat

Kérdése van?
  Jelenleg épp online vagyunk!