06 23 kattints kattints

COVID- és egyéb gyorstesztek vásárlása a Natura Patikában, Budaörsön

HU EN

COVID- és egyéb gyorstesztek

Egy-egy állapot diagnosztikájában rendkívül fontos szerepet játszanak a gyorstesztek, amelyeket budaörsi patikánkban is beszerezhetsz. Bár az orvosi diagnosztikát nem helyettesítik, sok esetben ezek a gyorstesztek rendkívül nagy pontossággal képesek megállapítani a tesztelt állapotot, legyen szó akár egy vírus/kórokozó jelenlétéről, akár a terhességről.

 

Budaörsi patikánkban széles választékban kínálunk gyorsteszteket, amelyekkel hatékonyan ellenőrizheted akár otthon, orvosi beavatkozás nélkül is az állapotot! Fontos azonban kiemelnünk, hogy amennyiben az állapotod ezt megköveteli, mindenképp érdemes felkeresni egy szakembert.

 

Gyorstesztek vásárlása gyógyszertárunkban

Számos olyan állapotot ismerünk, amelynek diagnosztikájában fontos szerepet játszanak a gyorstesztek. Patikánkban az alábbi gyorsteszt típusokat tartjuk készleten.

 

COVID-19 gyorstesztek

Napjaink egyik legkeresettebb termékcsoportja kétség kívül a COVID-19 gyorstesztek csoportja. Patikánkban széles választékban kínálunk antitest és antigén teszteket, amelyek nagy pontossággal képesek megmutatni vérből, köpetből vagy orrnyálkahártyáról vett mintából a vírus vagy az antigének jelenlétét! 

 

Vércukor tesztek

A diabetes-ben szenvedő betegek számára a vércukorszint folyamatos ellenőrzése rendkívül fontos feladat, amelyet egy megbízható és praktikusan, könnyen használható vércukor teszttel ma már gyerekjáték. Patikánkban többféle vércukor tesztet is találsz! 

 

Gluténérzékenység / cöliákia / emésztőrendszer / széklet / vértesztek

Számos emésztőrenszert érintő betegséget ismerünk, amelyek vér- vagy székletmintából könnyen és pontosan kimutathatóak akár gyorstesztek által is. Azok számára javasoljuk ezeket a gyorsteszteket, akik éreznek valamilyen, a megbetegedésre jellemző tünetet, és szeretnék ellenőrizni önmagukat mielőtt orvoshoz fordulnak, vagy akiknek az orvos rendeli el a gyorstesztet. 

 

Jód és vashiány tesztek

A jód és vas megfelelő arányú szervezetbe történő bevitele rendkívül fontos egészségünk megőrzése céljából. Amennyiben fáradékonyságot tapasztalsz, vagy egyéb tüneteid jelentkeznek, érdemes jód- és vashiány tesztet végezni, melyet beszerezhetsz patikánkban.

 

Magnézium tesztek

A jódhoz és vashoz hasonlóan a magnézium is rendkívül fontos szerepet játszik egészségünk megőrzésében, melynek megfelelő jelenlétét budaörsi patikánkban kapható gyorsteszttel is ellenőrizheted. 

 

Vizelet tesztek

Vizeletünk rendkívül sokmindent elmond egészségügyi állapotunkról. Vizelet gyorstesztjeinkkel ellenőrizheted veséd állapotát, és a vizeletből kimutatható vegyületek jelenlétét, például a ketont, vért, proteint, nitritet, leukocitát, glükózt, PH értéket, bilirubin szintet, urobilinogén szintet és aszkorbinsavat.

 

Multidrog tesztek

Az általunk is forgalmazott multidrog gyorstesztek lehetővé teszik, hogy bárki egyszerűen, otthon is kimutathassa a kábítószer jelenlétét vizeletből vagy vérből. 

 

Helicobacter pylori tesztek

A helicobacter egy rendkívül elterjedt, a világ lakosságának közel felét érintő kórokozó, amely leggyakrabban emésztőszervi megbetegedésekhez vezet. Szerencsére ez a baktérium magas pontossággal kimutatható gyorstesztünk segítségével, amennyiben jelenlétére felmerül a gyanú.  

 

Lyme kór tesztek

Egy-egy gyanús kullancscsípést követően rendkívül fontos önmagunk monitorozása: a csípés helyének és tüneteinknek megfigyelése. Amennyiben a csípés helyén a jellegzetes vörös folt megjelenik, vagy valamilyen a Lyme-kórra jellemző tünetet produkálunk, úgy Lyme gyorsteszttel is ellenőrizhetjük a megbetegedést, mielőtt orvoshoz fordulunk. 

 

Vércsoport tesztek

A vécsoportot meghatározó gyorsteszteinkkel rendkívül gyorsan és egyszerűen határozhatod meg akár otthon is, hogy mely vércsoportba tartozol. 

 

Terhességi tesztek

Az állapotosság gyanújának felmerülését követően a legtöbb nő először gyorstesztet végez. A vizeletből kimutatható HCG-t ezek a gyorstesztek nagy pontossággal mérik, így segíthetnek a terhesség felismerésében, mielőtt orvoshoz fordulnál!

 

Chlamydia tesztek

A chlamydia egy szexuális úton terjedő baktérium, amely akár súlyos következményeket, meddőséget is okozhat a nők szervezetében. Amennyiben a jellemző tünetek megjelennek, a megbetegedést chlamydia gyorsteszttel is ellenőrizheted, mielőtt orvoshoz fordulnál. 

Kapcsolat

Kérdése van?
  Jelenleg épp online vagyunk!