06 23 kattints kattints

Baba - mama termékek, gyógyszertári babaápoló termékek budaörsi gyógyszertárunkban

HU EN

Baba-mama termékek

Újdonsült anyaként most már Te is tudod: bármit megtennénk érte, hogy a kis csöppség a lehető legnagyobb biztonságban, teljes egészségben és kényelemben cseperedhessen fel. Az első évek azonban számos kihívás elé állítják az embert a babaápolásban, hiszen megannyi kisebb-nagyobb tünetegyüttest ismerünk meg, a kipirosodott bőrtől a koszmóig, hogy csak a bőrápolást említsük. Ezeknek a leküzdésében segít népszerű termékcsoportunk, a baba-mama termékek tárháza! 

 

Kisbabánk egészsége mindennél fontosabb, és annak megőrzését a mindennapi rutin részévé tesszük már a születés utáni pillanatokban, akár a kórházban. A különböző baba-mama kozmetikumok, gyermekkozmetikumok használata jelentős mértékben csökkenti a sokszor csak kellemetlenséget, de bizonyos esetekben megbetegedéseket is okozó bőrproblémák kialakulását, míg a babaápoláshoz köthető termékek a mindennapi életet könnyítik meg az újdonsült szülők számára. Budaörsi patikánkban fontosnak tartjuk, hogy az egész család megtalálja széles választékunkban a szükséges gyógyszertári készítményeket, gyógyszereket és ápolószereket, így baba-mama termékcsoportunkban is rengeteg hasznos dolgot találsz majd! 

 

Weleda baba-mama kozmetikumok

Egyik kedvenc márkánk a babaápolásban a Weleda, amely a természetes hatóanyagairól híres natúrkozmetikumokkal segíti a szülőket az első években. A Weleda bio babaápolási termékek már az első napoktól kezdve használhatóak, és a legmagasabb minőséget képviselik kategóriájukban. A termékcsoporton belül krémfürdőket, natúr tusfürdőket és samponokat, pelenkakrémeket is találhatsz, amelyek egytől egyig fontos kiegészítői lesznek a mindennapi rutinnak a hazatérés után.


A Weleda azonban nem csak a babákra, de a mamákra is gondol. A szülés után a női test sok esetben rendkívül megviselt, és rengeteg változáson megy keresztül. Félre értés ne essék! Ezek a változások egytől egyig természetesek és gyönyörűek, azonban sajnos előfordul, hogy kellemetlenségeket okoznak. A Weleda termékei ezeket a tüneteket segítenek enyhíteni: a babapocak masszírozó olajtól a mellmasszírozó olajig mindent megtalálsz itt, amire szükséged lehet.  

 

Babé gyermekkozmetikumok

A másik kedvencünk a babaápolásban kétség kívül a Babé gyeremekkozmetikum márka. A kíméletes bőrápolás mellett elhivatott cég termékei a gyengéd tisztításban és ápolásban segíthet nekünk, szülőknek. Ráadásul a márka nem csak babáknak készít kiváló minőségű bőrápoló szereket, de a mamák is megtalálják a kínálatban a nekik szánt terméket: legyen szó akár bőrfeszesítő krémről, akár hidratáló tusfürdőről. 

 

Babaápolás: cumik, pelenkák, tápszerek széles választékban

A babák számára kifejlesztett kozmetikumokon túl is tudunk segíteni, hogy zökkenőmentesen teljen az első néhány hónap, év. Budaörsi patikánkban széles választékban várunk különböző cumikkal, pelenkákkal és tápszerekkel, gyógyszerészeti tanácsadásunk keretén belül pedig szívesen és azonnal válaszolunk minden felmerülő kérdésedre! 

Kapcsolat

Kérdése van?
  Jelenleg épp online vagyunk!